Ianuarie aduce o nouă perspectivă asupra orașului Brașov, transformându-l într-un refugiu perfect pentru cei care caută să evadeze din agitația cotidiană. Este momentul ideal pentru a explora acest oras medieval într-un ritm mai calm și mai personal. La Brasov Holiday Apartments, vă întâmpinăm cu o ofertă specială, creând astfel contextul perfect pentru o ședere memorabilă.

După efervescența sărbătorilor, Brașovul își recapătă ritmul liniștit, permițându-vă să descoperiți frumusețile sale fără presiunea mulțimilor. Străzile pavate, clădirile istorice și cafenelele primitoare sunt acum mai accesibile pentru explorare și relaxare. Profitați de această perioadă pentru a vizita atracții emblematice precum Biserica Neagră, Piața Sfatului și Strada Sforii fără a vă simți grăbiți.

Chiar dacă zăpada s-ar putea să nu fie prezentă în oraș, împrejurimile Brașovului oferă o varietate de activități de iarnă. Traseele din Poiana Brașov sunt încă deschise pentru iubitorii de schi, iar pădurile înzăpezite din jurul orașului sunt perfecte pentru drumeții.

Oferta Specială la Brașov Holiday Apartments:

Vă oferim șansa unică de a experimenta Brașovul la prețuri avantajoase. Cu tarife începând de la 300 RON/noapte pentru șederi de minim 3 nopți și 350 RON/noapte pentru șederi de minim 2 nopți, vacanța în ianuarie devine acum mai accesibilă. Aceste tarife speciale sunt valabile pentru rezervările din timpul săptămânii, oferindu-vă ocazia de a vă bucura de Brașov fără a depăși bugetul. Excepție: weekend-urile și sărbătorile legale.

De Ce Să Alegeți Brasov Holiday Apartments:

Situat la mai puțin de 10 minute cu mașina de Centrul Vechi și 20 de minute până la Poiana Brașov, Brasov Holiday Apartments este locul perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de sejur. Apartamentele noastre oferă un nivel inegalabil de confort și intimitate, cu facilități moderne, bucătării complet echipate și spații de living primitoare, toate într-un decor elegant și modern. 

Facilități Premium Pentru O Ședere Confortabilă:

  • Bucătării Complet Echipate: Fiecare apartament dispune de o bucătărie modernă, echipată cu tot ce aveți nevoie pentru a prepara mese delicioase;
  • Spații de Living Relaxante: Zonele de living sunt spațioase și primitoare, ideale pentru relaxare după o zi de explorare;
  • Parcare Gratuită : Oferim locuri de parcare pe toată durata șederii, fără costuri suplimentare;
  • Proximitatea Centrului Comercial: Beneficiați de acces ușor la un centru comercial din apropiere, ideal pentru shopping sau divertisment;
  • Natură Și Spații Verzi: Avantgarden Bartolomeu nu este doar un complex, este o oază de verdeață cu zone ideale pentru plimbări, explorat și respirat aer proaspăt. 

Ianuarie este momentul perfect pentru a vă îndrăgosti de Brașov și pentru a experimenta orașul așa cum nu l-ați mai văzut. Cu oferta noastră specială la Brasov Holiday Apartments, veți găsi echilibrul perfect între explorarea orașului și relaxarea într-un spațiu care se simte ca acasă. Rezervați acum și începeți anul nou cu o aventură inedită în inima Transilvaniei.