Poiana Brașov, amplasată în inima munților Carpați, reprezintă un adevărat paradis pentru iubitorii de natură și aventură. Cu peisaje spectaculoase și facilități moderne, această stațiune atrage vizitatori din întreaga lume în căutare de distracție și relaxare în mijlocul naturii.

O istorie bogată

Stațiunea Poiana Brașov își are originile încă din secolul al XIX-lea, când primele căsuțe și cabane au fost construite aici pentru a servi ca adăposturi pentru vânători și păstori. În decursul timpului, stațiunea și-a câștigat reputația ca una dintre cele mai importante destinații turistice din România, datorită condițiilor excelente pentru practicarea sporturilor de iarnă și a activităților în aer liber.

Stațiuna de schi Poiana Brașov

Cu pârtii variate și bine întreținute, Poiana Brașov este considerată cea mai populară stațiune de schi din țară. Are o gamă largă de pârtii, potrivite pentru toate nivelurile de experiență, de la începători la avansați. Cele mai populare pârtii includ Drumul Roșu, Bradul, și Sulinar. Stațiunea este echipată cu telescaune și telecabine moderne, care asigură accesul rapid și ușor la pârtii. Iar școlile de schi și snowboard oferă lecții pentru toate vârstele și nivelurile de experiență. Pe lângă schi și snowboard, Poiana Brașov oferă și alte activități de iarnă. Snowtubing-ul, săniuș-ul și plimbările cu trăsura trasă de cai, completează experiența de vacanță în acest paradis al zăpezii.

Activități pentru anotimpurile calde

În afara sezonului de iarnă, Poiana Brașov rămâne o destinație populară pentru turiștii care doresc să se bucure de frumusețea și de aerul proaspăt al munților în timpul primăverii și verii. Stațiunea oferă o varietate de activități recreative, cum ar fi drumeții, mountain-biking, escaladă, tiroliană și multe altele. Cu peisaje uimitoare și trasee pitorești, este locul ideal pentru aventuri în natură și escapade memorabile în mijlocul munților.

Poiana Brașov rămâne o destinație de top pentru cei care doresc să se bucure de farmecul și de aventura munților Carpați în orice moment al anului. Cu pârtii de schi excelente în sezonul de iarnă și o gamă variată de activități recreative în sezonul cald, această stațiune oferă o experiență completă și captivantă pentru toți cei care o vizitează.

Cea mai faimoasă stașiune montană din România este situată la aproximativ 12 km distanță de Brasov Holiday Apartments.