Valentine’s Day nu este doar o ocazie de a sărbători dragostea, ci și oportunitatea perfectă de a evada din cotidian într-un cadru intim și romantic. La Brasov Holiday Apartments,  vă oferim locul ideal pentru a vă bucura de o sărbătoare a iubirii memorabilă. 

Descoperiți motivele pentru care apartamentele noastre complet mobilate și utilate sunt alegerea perfectă pentru o vacanță de neuitat de Valentine’s Day.

 Fiecare apartament, cu un design unic, este proiectat pentru a oferi un maxim de confort și intimitate, fiind dotat cu mobilier modern, bucătării complet utilate, zone de living spațioase, cosmetice personalizate. Decorul sofisticat și facilitățile de top fac din fiecare unitate locul perfect pentru cupluri care caută o retragere romantică.

OFERTĂ DE VALENTINE'S DAY ÎN INTIMITATE ȘI CONFORT

Avantajele Alegerea Brasov Holiday Apartments:

  • Locație Ideală: Situat la doar 20 de minute de mers cu mașina de Poiana Brașov, apartamentele in regim hotelier oferă acces ușor la cea mai populară stațiune de ski din România, adăugând o notă de aventură sejurului  romantic.
  • Flexibilitate și Independență: Spre deosebire de o ședere la hotel, apartamentele noastre vă oferă libertatea de a vă planifica ziua cum doriți, fie că alegeți să gătiți împreună sau să vă relaxați în intimitatea propriului spațiu.

Oferta Specială de Valentine’s Day:

În onoarea sărbătorii iubirii, am pregătit o ofertă specială de cazare in regim hotelier care începe de la doar 600 RON pentru 2 nopți. Mai mult, pentru a adăuga un strop de magie șederii, fiecare cuplu va fi întâmpinat cu un cadou romantic din partea noastră: o sticlă de vin spumant și o selecție de praline. Este modul nostru de a spune „Te iubesc”. 

Rezervați-vă acum sejurul și lăsați-ne să facem din acest Valentine’s Day unul cu adevărat special.