Februarie este luna perfectă pentru pasionații de ski, iar la Brasov Holiday Apartments, transformăm fiecare zi într-o oportunitate de a vă bucura de zăpada proaspătă și de peisajele spectaculoase de la Poiana Brașov. Situate la doar 20 de minute de cea mai populară stațiune de ski din România, apartamentele noastre reprezintă locația ideală pentru o vacanță la ski accesibilă și confortabilă pe tot parcursul lunii.

PREȚURI EXCEPȚIONALE ȘI ACCES FACIL LA PÂRTII:

  • Apartamente cu 2 camere: De la 350 RON/noapte ( capacitate de până la 4 persoane)
  • Apartamente cu 3 camere: De la 450 RON/noapte ( capacitate de până la 6 persoane)

Bucurați-vă de tarife speciale pentru un sejur la munte, departe de prețurile mari din Poiana Brașov. Cu acces ușor la pârtii prin mijloace de transport în comun sau personal, aventura pe zăpadă este la doar un pas distanță.

DE CE SĂ ALEGEȚI BRAȘOV HOLIDAY APARTMENTS ÎN FEBRUARI

  • Proximitatea la Poiana Brașov: Profitați de proximitatea la pârtiile de ski fără a plăti prețurile mari din stațiune.
  • Accesibilitate: Ajungeți ușor pe pârtii cu mijloacele de transport în comun sau cu mașina personală.
  • Confort și Intimitate: După o zi pe pârtii, reveniți în confortul apartamentului dvs., unde vă așteaptă căldura și intimitatea unui apartament ca acasă.
  • Facilități Complete: Bucurați-vă de facilitățile moderne ale apartamentelor noastre, care includ bucătării complet mobilate și echipate.

REZERVAȚI ACUM PENTRU O EXPERIENȚĂ DE SKI MEMORABILĂ ÎN FEBRUARIE:

Nu ratați această ocazie de a vă bucura de ski și de a vă relaxa în confortul oferit de Brasov Holiday Apartments. Rezervați acum și pregătiți-vă pentru o lună plină de aventuri pe zăpadă și momente de neuitat.


*Oferta este valabilă în perioada 1 Februarie – 3 Martie, doar prin rezervările directe.