10 Locuri Pe Care Le Poți Vizita Cu Familia Primăvara aceasta: Ghidul Tău Pentru Aventuri De Familie

Primăvara transformă Brașovul într-o destinație de vis pentru aventuri de familie, cu activități și peisaje care renasc sub soarele blând al sezonului. Dacă vă căutați următoarea escapadă de primăvară, Brașovul și confortul oferit de Brașov Holiday Apartments, situate în cartierul Avantgarden Bartolomeu sunt alegerea ideală. 

Iată 10 lucruri fantastice de făcut în Brașov primăvara, care promit să încânte vizitatorii de toate vârstele.

1. Explorarea Centrului Istoric:

Redescoperiți farmecul vechi al Brașovului cu o plimbare prin centrul istoric, unde străzile pavate și clădirile medievale creează o atmosferă de basm. Nu ratați Biserica Neagră, Piața Sfatului și Strada Sforii, cea mai îngustă stradă din România. Apartamentele noastre in regim hotelier sunt situate la doar 10 minute de mers cu mașina, oferindu-vă ușurința de a explora aceste comori istorice fără efort.

2. Plimbare Pe  Muntele Tâmpa:

Muntele Tâmpa, emblema orașului, oferă atât trasee de hiking pentru aventurierii activi, cât și o telecabină pentru cei care doresc să admire orașul de sus fără a urca pe jos. Panorama de la vârful Tâmpei este impresionantă, cu vedere asupra întregului oraș și a munților înconjurători.

CE POȚI FACE ÎN BRAȘOV PRIMĂVARA

3. Vizita la Cetatea Brașovului:

Cetatea Brașovului, situată pe un deal din apropierea centrului vechi, este un loc perfect pentru a admira orașul de la înălțime. Accesibilă printr-o scurtă drumeție sau cu mașina, cetatea oferă o escapadă interesantă pentru întreaga familie.

4. Aventuri la Parcul Aventura:

Cu trasee de coarde și provocări în aer liber, Parcul Aventura este locul ideal pentru a petrece o zi plină de acțiune în natură. Situat în pădure, la o scurtă distanță de aproximativ 20 de minute de Brașov Holiday Apartments cu mașina, parcul oferă distracție și aventură pentru toate vârstele. 

5. Relaxare în Parcul Central:

Parcul Central din Brașov este un loc minunat pentru relaxare și timp petrecut în aer liber. Cu alei umbrite, locuri de joacă pentru copii și zone de picnic, este locul ideal pentru o după-amiază liniștită.

6. Zoo Brașov:

Grădina Zoologică din Brașov adăpostește o varietate de animale, de la specii locale la cele exotice, într-un mediu bine îngrijit. Este o destinație educativă și distractivă pentru vizitatori de toate vârstele. Situată la marginea orașului, Zoo Brașov este ușor accesibilă de la Brașov Holiday Apartments, oferind o zi plină de descoperiri pentru întreaga familie.

7. Explorarea Canionului 7 Scări:

Acest canion natural, cu cascadele și scările sale din lemn, oferă o aventură captivantă în natură. La doar o scurtă călătorie cu mașina de Avantgarden Bartolomeu, Canionul 7 Scări este o escapadă perfectă pentru iubitorii de drumeții și peisaje naturale impresionante.

8. Tururi Ghidate ale Orașului:

Participați la unul dintre numeroasele tururi ghidate ale orașului pentru a descoperi secretele și istoria Brașovului din perspectiva unui localnic. De la tururi pe tema istoriei medievale la explorări gastronomice care vă vor îndruma prin cele mai bune localuri și cafenele, Brașovul are multe de oferit. Fiind o activitate care îmbină plăcerea de a învăța cu plimbarea în aer liber, este ideală pentru întreaga familie.

9. Aventură Jurasică la Dino Park Râșnov 

Pentru familiile cu copii fascinați de dinozauri, Dino Park Râșnov oferă o călătorie înapoi în timp, într-o lume unde aceste creaturi impresionante domină peisajul. Parcul tematic este plin de replici la scară mare ale dinozaurilor, trasee educaționale și spații de joacă tematice, făcându-l locul perfect pentru o zi de distracție și învățare pentru toate vârstele. Este o destinație ideală pentru a combina distracția în aer liber cu o experiență educativă captivantă.

10. Vizita la Castelele din Împrejurimi: Castelul Bran și Castelul Peleș

Pentru o doză de istorie și arhitectură impresionantă, o excursie la Castelul Bran și Castelul Peleș este un must pentru orice vizitator al Brașovului primăvara. Castelul Bran, cunoscut și ca „Castelul lui Dracula”, oferă o incursiune în mitul vampirilor și istoria medievală a României. La doar o distanță scurtă de mers cu mașina, Castelul Peleș, cu arhitectura sa neo-renascentistă și grădinile sale bine îngrijite, este un exemplu superb de eleganță regală. Ambele castele sunt accesibile într-o excursie de o zi de la Brașov Holiday Apartments, oferind o aventură istorică și vizuală captivantă pentru întreaga familie.

Fiecare dintre aceste 10 activități reprezintă o modalitate minunată de a vă bucura de primăvara în Brașov, profitând de locația centrală a apartamentelor pe care vi le punem la dispoziție. Având acces ușor atât la atracțiile naturale, cât și la cele culturale și istorice ale orașului, apartamentele noastre oferă baza perfectă pentru explorarea orașului și împrejurimilor sale. Cu facilități care vă fac să vă simțiți ca acasă și cu proximitatea față de toate destinațiile importante,  Brașov Holiday Apartments reprezintă alegerea ideală de cazare în Brașov, pentru o aventură de neuitat primăvara aceasta.


Imagini: @nafetsaenihg, @iam.andreeamihaela, @dinoparc_rasnov, @anapartere, @travelwithvladut, @coltulcameliei, @oana_wana_ohama