Apartament Colors

Fumatul interzis

Pat matrimonial

Apa calda

WiFi

Cablu TV & TV

Bucatarie utilata

Apartamente in regim hotelier Brasov

Apartament Colors

DESCRIERE:

Apartament de 2 camere, complet mobilat si utilat, situat pe Strada Pelicanului, nr. 3 la etajul 6 al unui bloc de 8 etaje, accesorizat cu lift.
Amplasarea apartamentului va ofera o priveliste deosebita catre zona rezidentiala si catre principalul parc de joaca si relaxare, cat si terenul de fotbal/tenis.
Apartamentul ce se poate inchiria in regim hotelier este cochet si intim si asigura caldura si linistea unui apartament unde vei regasi tot ce este necesar pentru a petrece cateva zile confortabile in Brasov.
Dormitorul este primitor, confortabil, in culori de turcoaz, mobilat cu pat matrimonial, 2 noptiere de o parte si de alta a patului, cu veioze, un dulap mare cu oglinzi pentru haine, iar geamurile sunt cat inaltimea camerei oferind astfel o priveliste deosebita.
Internetul este wireless, gratuit, la fel si programele TV variate. Livingul va ofera spatiul ideal pentru relaxare, fiind dotat cu o canapea extensibila si foarte confortabila, o masuta cu doua fotolii, TV cu ecran plat. De aici aveti acces catre balconul apartamentului, unde puteti savura in liniste o cafea.
Bucataria este dotata cu intreg necesarul pentru a va prepara un mic dejun sau un pranz si de asemenea pentru a servi masa.

FACILITATI:

PAT MATRIMONIAL

APA CALDA

PROSOAPE

CENTRALA PROPRIE

CABLU TV

SEIF

BALCON

BUCATARIE COMPLET UTILATA

USCATOR PAR

COSMETICE

TELEVIZOR

WI-FI

MASINA DE SPALAT RUFE

CARTI, MONOPOLY, RUMMY