Apartament Breezy

Fumatul interzis

Pat matrimonial

Apa calda

WiFi

Cablu TV & TV

Bucatarie utilata

Apartamente in regim hotelier Brasov | Cazare in regim hotelier Brasov

Apartament Breezy

DESCRIERE:

Prezentul apartament este un apartament foarte spatios, format din 2 dormitoare separate, 1 baie mare cu cada, 1 living spatios, 1 bucatarie, 1 baie de service cu dus si 2 balcoane.
Acest apartament se afla la etajul 4 intr-o cladire de 5 etaje, aceasta fiind dotata cu lift pe casa scarii. In living te poti bucura de prezenta unui spatiu de relaxare, pentru ca aceasta camera este mobilata cu o canapea comoda. Si aceasta camera detine un TV, iar de aici se poate face iesirea pe balcon. Dormitoarele sunt dotate cu pat matrimonial, noptiere si TV, iar unul dintre acestea are iesire la balcon.
Baia cea mare este dotata cu cada,lavoar si masina de spalat rufe. Tot aici vei putea gasi produsele de ingrijire si igiena, impreuna cu prosoape pentru fiecare oaspete cazat. In baia de service, in loc de cada se regaseste cabina de dus.
Bucataria este mobilata cu o masa cu scaune care completeaza perfect functionalitatea incaperi. Aici gasiti tot ce aveti nevoie pentru a va putea prepara orice masa a zilei doriti.

FACILITATI:

PAT MATRIMONIAL

APA CALDA

PROSOAPE, PAPUCI DE CASA

CENTRALA PROPRIE

CABLU TV

SEIF

2 BALCOANE

BUCATARIE COMPLET UTILATA

USCATOR PAR

COSMETICE DE BAIE

TELEVIZOR

WI-FI

MASINA DE SPALAT RUFE

CARTI, MONOPOLY, RUMMY